Poti copia formatul, dar nu poti copia rezultatele de exceptie!

May Lily se bucura de recunoastere internationala dupa ani de munca si rezultate educationale exceptionale!

158407341_1646797982170295_634716302086477433_n.jpg

Recunoasterea vine din partea Universitatii Cambridge, British Council, EECentre (European Examinatios) si KGL Contest in English.

Ne numaram printre putinele centre autorizate cu adevarat de catre Universitatea Cambridge (a se vedea certificarea de mai sus) pentru a pregati si organiza examenele Cambridge Assessment English si suntem printre centrele premiate la nivel national la concursurile de limba engleza.

Ne este copiat formatul, dar nu si rezultatele! May Lily ofera cu adevarat o experienta unica a invatarii limbilor straine si suntem fericiti sa avem parteneri internationali de nadejde, precum Universitatea Cambridge, British Council si EECentre, bucurandu-ne, totodata, de o foarte buna cooperare cu alte centre similare din Romania. Un partener foarte important pentru May Lily este Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Litere, Departamentul de Limbi Straine, fie din perspectiva angajarii (am angajat, de-a lungul timpului, peste 14 absolventi), fie a cooperarii in proiecte si conferinte comune.

Excelenta se atinge prin cooperare, integritate si consecventa si, din acest punct de vedere, ne delimitam de acele initiative lipsite de originalitate si perspectiva construirii unei comunitati profesionale puternice si solidare, pentru ca a copia inseamna a distruge posibilitatea de a avea acces la o retea profesionala puternica.