Am lansat oficial inscrierile pentru taberele de vara May Lily 2021

20200727_185842.jpg

Engleza, germana si miscare si distractie in natura

“Taberele organizate de Centrul de Limbi Straine May Lily ofera o experienta unica, toti elevii dorind sa revina in tabara urmatoare!” (Lect. univ. dr. Constantin Craitoiu)

Experienta unica a taberelor May Lily este data de locatiile alese in inima naturii, izolate de comunitate, ce asigura o mare libertate si siguratanta copiilor (mii de metri patrati la dispozitie), cu peisaj montan, unde imbinam cursurile intensive de limba engleza si germana cu practicarea intr-o competitie continua a diverselor sporturi (fotbal, baschet, tenis, alergare, badminton s.m.a.). Seriile sunt pline de distractie: talent show-uri, karaoke, cinema etc. Tabara ofera si o explorare a atractiilor din zona, organizand plimbari in padure, drumetii pe munte si excursii la atractiile naturale si culturale locale.

Tabara May Lily din Harghita

27 iunie - 3 iulie 2021

Cazarea si masa vor fi asigurate de catre Pensiunea Dorka, situata la poalele Muntilor Gurghiu, in jud. Harghita. Elevii vor beneficia de cursuri intensive de limba engleza si germana si vor face miscare in aer liber, complexul punand la dispozitie 3 terenuri profesional amenajate pentru baschet, mini-fotbal si tenis de camp. Vor fi organizate plimbari in natura si drumetii pe munte. Transportul cu autocarul este asigurat pentru 1.600 km, cuprinzand deplasarea dus-intors acasa-tabara, dar si excursiile la Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Sovata, Lacul Ursu si Salina Praid.

Cost tabara = 1..600 lei

Coperta.png

Tabara May Lily de la Straja

11-17 iulie 2021

Cazarea si masa vor fi asigurate de catre Vila Alpin din Straja, situata la 1445 m altitudine, in inima Muntilor Vulcan, jud. Hunedoara. La Alpin, elevii vor beneficia de cursuri intensive de limba engleza si germana si seri distractive, cu jocuri, karaoke si cinema in aer liber (pe terasa). Vor fi organizate plimbari in natura, drumetii pe munte, trasee de biciclete si catarari in parcul de aventura. Cu autocarul, vor fi organizate excursii la Strand Straja, Lacul Vidra, Parc Aventura Retezat s.a.

Cost tabara = 1..400 lei

Tabara May Lily de la Musetesti

26 iulie -1 august 2021

2-8 august 2021

Cazarea si masa sunt asigurate de Complexul turistic Natura din Musetesti, situat intr-o zona colinara, adapostita la nord de Muntii Parang, in jud. Gorj. In complex sunt organizate cursurile intensive de limba engleza si germana, ateliere de gatit si confectionat si se desfasoara competitia sportiva la diverse probe (fotbal, baschet, tenis etc.). Complexul pune la dispozitie din 2021 un parc de aventura. In padurile din apropiere vor fi organizate plimbari si trasee de biciclete. In parteneriat cu Parcul National Defileul Jiului se vor desfasura drumetii in Muntii Parang.

Cost tabara = intre 1.400 si 1.550 lei (in functie de varsta si calitatea cazarii, 3* sau 3*plus)

Pentru inscriere in tabara completati formularul din josul paginii dedicata taberelor sau sunati la tel.: +40 741 969 631.

Dupa completarea formularului de inscriere, urmeaza semnarea contractului si plata avansului, ceea ce asigura rezervarea efectiva a locului din tabara. Pentru frati si participare la doua sau mai multe tabere se acorda reduceri.