Another day, another way! Ne-au crescut aripi la schi!

O noua zi!

Dupa ce am depasit emotiile debutului si contactului cu o noua partie, a doua zi de schi o privim cu multa incredere si entuziasm!

Incalzirea

Instructorii ii invata pe elevii din Tabara May Lily de iarna sa se incalzeasca, inainte de a schia pe Partia Havas Bucin.

Sub indrumarea instructorilor Nyulas Zsolt, Kulcsár Hunor, Kulcsár Zoltán, elevii din Tabara May Lily de iarna au continuat sa-si imbunatateasca tehnica de a schia, bucurandu-se, in acelasi timp, de o partie perfecta pentru nevoile lor.

Instructorul de schi Kulcsár Zoltán preda pentru G3 o tehnica noua de virare, cu genunchii in interior, ce evita ridicarea schiului de pe partie.

Depasirea fricilor

Albert, dupa debut, a ramas cu o teama fata de teleschi, insa in urma unor discutii despre acceptarea dificultatilor oricarui nou inceput, nu a mai cazut si a progresat constant.

Dupa prima lui zi de schi, Albert se gandea sa renunte, pt ca a cazut de cateva ori de pe teleschi, iar toata echipa trebuia sa-l astepte.

Pentru a nu afecta progresul echipei, Albert s-a gandit ca inca nu e timpul pt el sa schieze. Am stat de vorba cu el. I-am spus ca toata lumea care stie sa schieze a trecut prin etapa in care se afla el, ca nimeni nu s-a nascut invatat. I-am spus ca dnii instructori nu il judeca, dimpotriva, il incurajeaza. I-am spus sa nu se mai gandeasca la faptul ca ar putea cadea de pe teleschi, sa nu lase frica sa puna stapanire pe el. Sa lase mintea goala si s-o mobileze doar cu indicatiile tehnice primite de la instructuri si echipa May Lily.

Cand a ajuns pe partie, s-a urcat pe teleschi si s-a dus pana sus, fara nicio problema, cu incredere si atitudine, chiar. Si nu s-a mai poticnit si a ajuns in cateva zile sa schieze pe intreg domeniul Havas Bucin, inregistrand progrese importante!

Bravo, Albert, bravo!

O cursa epica prin padurea de la Havas Bucin! Desi sunt abia in a doua zi de schiat, G1 coboara cu gratie printre brazii incarcati cu zapada.

Distractie pentru toata lumea

Cele 3 partii de la Havas Bucin au fost perfecte nu doar pentru elevii Taberei May Lily de iarna, ci si pentru organizatori, care au putut, la randul lor, sa schieze in voie!