Frumusetea muntelui acoperit de zapada si bucuria de a schia

A iesit soarele pe strada noastra! Am pastrat ce e mai bun pentru ultima zi de schiat in Tabara May Lily de iarna, pe Partia Havas Bucin!

Distractie pe schiuri

A treia zi pe partie a fost cea mai buna, grupurile fiind libere sa se bucure de tehnicile invatate in tabara.

Radu, schior cu experienta, din G3, grupul de avansati al Taberei May Lily de iarna, a decis, in ultima zi pe partia Havas Bucin, sa incerce placa de snowboard.

A dat schiurile pe placa

Greu, demoralizant, pe alocuri, ca orice sport nou. Doar ca acesta este cu multe cazaturi, la debut! A ascultat instructorul, s-a chinuit si a reusit sa porneasca!” Cred ca imi place mai mult snowboardul decat schiatul”! What?!.

Zapada din belsug

Am avut sansa sa schiem in conditii perfecte, cu zapada din belsug, partii si temperaturi ideale (-2 pana 2 grade C).

Partia Havas Bucin

A oferit conditiile perfecte pentru lectiile de schi din cadrul Taberei May Lily de iarna, in Harghita.

Partia Havas Bucin (ratrackurile niveleaza partiile toata noaptea), teleschiurile rapide si confortabile, personalul prompt si la datorie non-stop! Le multumim din suflet administratorilor Partiei Havas Bucin! Faceti o treaba grozava!

Domnii instructori de schi au reusit sa ne faca sa ne comportam ca o echipa! Am fost cu adevarat impreuna! Aceasta a reprezentat, de asemenea, o noutate pentru elevi, sa nu schieze doar alaturi de parinti, cum erau obisnuiti, ci sa schieze impreuna cu prietenii lor, coregrafiat, unii dupa altii, ca intr-un dans! Va multumim, dragi instructori! Sunteti grozavi!

Instructorii de schi

Instructorii de schi: Nyulas Zsolt, Kulcsár Hunor si Kulcsár Zoltán au facut minuni! Au reusit sa produca un progres semnificativ pt toate cele 3 grupuri de elevi din Tabara May Lily de iarna: debutanti, intermediari si avansati. Debutantii si intermediarii au progresat in cateva zile cat altii in cativa ani!.